doos
Slim platform

  • Overzicht van verbanddozen in je bedrijf
  • Melding van vervallen producten
  • Melding jaarlijkse inventaris
  • Overzicht van gebruikte modules
  • Verslag van het ongeval voor ongevallenregister
  • Bijvullen vanuit interne voorraad


Bovendien krijg je een handig overzicht van de uitgevoerde controles en bijvullingen voor de arbeidsinspectie en word je verwittigd wanneer een module bijna vervalt.
In orde voor arbeidsinspectie
Je krijgt een reminder via mail als een module gaat vervallen of als het tijd is voor de jaarlijkse inventaris. Na het maken van de inventaris kun je de ontbrekende modules bestellen. Zo is de verbanddoos steeds up-to-date. 

Ongevallenregister
Wanneer een werknemer zich heeft gekwetst, moet in het boekje in de doos worden ingevuld wanneer en hoe dit kwam. Met ons platform duidt de werknemer aan dat een module wordt gebruikt en hij of zij kan nog vanalles invullen. Dit komt dat terecht in het overzicht van de doos op het platform. Zo hoeven geen boekjes meer worden bijgehouden of overgeschreven.
image-375572-confirm-c9f0f.jpg
Interne voorraad
Als iets is gebruikt of als er modules tekort zijn na de inventaris, kan dit ook worden bijgevuld vanuit de interne voorraad. Zo hoeft dit niet elke keer besteld te worden en verstuurd.

Overzicht van verbanddozen
Log in op het plaform en je krijgt een overzicht van alle verbanddozen die je beheert. Je kan zien wanneer iets is gebruikt en door wie en waarom, je kan zien wanneer een inventaris is gebeurd en je kan bijbestellen per doos.
image-375566-Naamloos-d3d94.jpg