De beheerstool voor al uw verbanddozen.

Bespaar tijd en maak EHBO eenvoudig.


Als werkgever of preventie-adviseur hoopt u dat de verbanddozen op uw werkvloer zo weinig mogelijk nodig zijn. Als er zich toch een ongeluk voordoet, is de doos maar beter volledig en klaar voor gebruik.

Met de beheerstool van ModulAid wordt dit kinderspel. U krijgt het overzicht op alle verbanddozen, houdt ze moeiteloos up-to-date en maakt een inventaris in een handomdraai.

1

Maak een inventaris van je verbanddozen in 1-2-3.

Scan simpelweg de QR-code van de verbanddoos en geef aan welke modules niet meer aanwezig zijn. In het platform krijg je een handig overzicht van alle verbandozen en hun locaties.

Zo maak je een inventaris
2

Vul verbanddozen aan in enkele kliks.

Is er een module gebruikt of vervallen? Bestel eenvoudig bij via het platform en laat de modules naar de locatie van de verbanddoos verzenden. Gedaan dus met uitstapjes naar de apotheek of grote bestellingen waarvan het grootste deel uiteindelijk vervalt.

Hoe bijbestellen werkt
3

Hou arbeidsongevallen bij in een digitaal ongevallenregister.

Eens een module gebruikt is, kan je via het platform aangeven wat de reden van gebruik was. Deze informatie wordt opgeslagen in de historiek van de verbanddoos en vervangt zo het papieren register. Overschrijven of kopiëren is dus voorgoed verleden tijd.

Het digitaal ongevallenregister
4

Behoud het overzicht over al uw verbanddozen.

Het Modulaid-platform geeft u een overzicht van al uw verbanddozen. Voeg zelf gebruikers toe of groepeer de verbanddozen per regio, gebruiker of plaats.

Hoe de beheerstool werkt
Slimme beheerstool ModulAId

Het Modulaid-platform
zelf in actie zien?

briefcase