Maak kennis
met de slimste verbanddoos.

  • Gebruiksvriendelijk
  • Op maat
  • Altijd conform

Als werkgever of preventie-adviseur bent u verantwoordelijk voor de organisatie van eerste hulp op de werkvloer. Met de innovatieve verbanddoos van Modulaid hoeft u zich over EHBO-materiaal geen zorgen meer te maken.

1

Gedaan met rommelige of onvolledige EHBO-koffers.

Een Modulaid-verbanddoos bestaat uit aparte modules voor specifieke kwetsuren. Eén zakje bevat al het EHBO-materiaal dat u nodig heeft voor bijvoorbeeld een brandwonde of een kneuzing. Zo vinden uw medewerkers in een handomdraai alle spullen die ze nodig hebben voor snelle en doeltreffende hulpverlening.

Ontdek alle modules
2

Alleen het EHBO-materiaal dat u nodig heeft.

Elke verbanddoos wordt op maat samengesteld, na een grondige risico-analyse per ruimte. Veel trappen in de hele werkomgeving? Dan is de module voor kneuzingen in elke doos aanwezig. Alleen in de keuken risico op brandwonden? Dan vindt u de module voor brandverzorging enkel in die koffer.

3

Gebruiksvriendelijkheid troef.

Snel en doeltreffend handelen is cruciaal bij eerste hulp. Dankzij duidelijke iconen en opvallende kleurencodes vinden uw medewerkers in een oogopslag het materiaal dat ze nodig hebben. Eén zakje voor één behandeling. Bovendien is elke module uitgerust met een helder stappenplan in 10 talen.

4

Altijd wettelijk in orde.

Modulaid-verbanddozen bevatten kwalitatief EHBO-materiaal dat voldoet aan alle wettelijke normen. Dankzij de grondige risico-analyse, de afwerking op maat en de automatische aanvulling van gebruikte modules kunt u op twee oren slapen: uw verbanddozen zijn altijd up to date en wettelijk conform.

modulaid-verbanddoos

De Modulaid-verbanddoos
zelf in actie zien?

Modulaid verbanddoos